Winterfestijn Nieuwland

Lieve mensen, wat hebben we een fijn festijn gehad op zaterdag 10 december! Wat kwamen jullie met veel, dat hadden wij nooit durven hopen.

De eerste editie van dit Winterfestijn was een groot succes en voor herhaling vatbaar. Dit Winterfestijn is georganiseerd door WBT Ons Nieuwland in samenwerking met bzzzonderegastenkinderopvang Bzzzonder en Samen maken we Nieuwland

Elsa is heel vaak op de kiek gezet, kinderen gingen met de mooiste glittertattoos naar huis. In de Koek- en Zopietent konden de buiken worden gevuld met erwtensoep, poffertjes, broodjes worst, chocolademelk en gluhwein. Extra sfeer was er rondom de vuurschalen waar kinderen een broodje konden bakken of een lekkere marsmellow konden roosteren. De Deel van de Wijkboerderij zat overvol met mensen die zich aan het opwarmen waren bij de pianomuziek van Jonathan.

In het kindercentrum werden veel taaitaaipoppetjes versierd én gegeten, en kon men voor de Photobooth een mooie of gekke foto laten maken. Er zijn heeel veeel foto's gemaakt. Die ook meteen mee konden worden genomen. (er komen digitale bestanden ter beschikking, dus deze kun je opvragen bij wbt@onsnieuwland.nl)

We hebben echt het gevoel dat we de hele wijk op visite hebben gehad.

Natuurlijk hadden we dit niet allemaal kunnen doen zonder de hulp van de grote aantallen vrijwilligers die hebben geholpen met opbouwen, afbreken, bemannen Koek- en Zopietent, verkoop muntjes, vliegende keep, en iedereen die ik vergeten ben te noemen. Dank jullie wel.

 

 

Top