Haartje Buurtbarbecue

Na twee jaar geen buurtfeest ivm Corona hebben we weer een leuke buurtbarbecue op ‘t Haartje kunnen organiseren. Ook de Oude Zevenhuizerstraat en een deel van de
Nieuwlandseweg waren van de partij. Met meer dan 52 aanmeldingen was het
overduidelijk te merken dat behoefte aan een dergelijke bijeenkomst groot was.

Al bij het rondbrengen van de uitnodigingen was het grote enthousiasme merkbaar.
Met een zeer divers gezelschap (oudste bewoner 83 jaar en jongste bewoner 0 jaar)
hebben we een heerlijke avond gehad. Nieuw geboren buurtbewonertjes en mensen die net in de buurt zijn komen wonen, worden warm welkom geheten en maken qua sociale contacten gelijk een flitsende start.

Met veel verse huisgemaakte salades en gerechten en een zeer rijk gesorteerd vleesassortiment was er voor ieder wat wils te eten. Leuk om hier te merken/ zien welke culinaire kwaliteiten er in de buurt aanwezig zijn.
Dankzij de leuke locatie bij een van onze eigen buurtbewoners achter het huis stonden we gezellig, warm en droog en hebben we de sociale banden weer perfect kunnen aanhalen. Laat in de avond vertrokken de eerste buurtbewoners tevreden en voldaan in groepjes naar huis.

Wat fijn dat er een subsidie beschikbaar is voor dit soort leuke en belangrijke initiatieven.


Hartelijke groet bewoners t’ Haartje en omstreken!

Top