Zomerbarbecue vijfvingerkruid

10 september was het eindelijk zo ver, de eerste buurtbbq. Was het de hele zomer heerlijk weer, begon deze zaterdag regenachtig. Voor de zekerheid hebben we 2 partytenten opgezet maar de weergoden waren ons goed gezind.

Vanaf 3 uur kwamen langzaam alle buren aanlopen en begon de lucht ook op te klaren. Van het buurtbudget hebben we een springkussen gehuurd waar de kinderen de hele middag en avond hebben gesprongen.

Verder hadden we ook een grote barbecue gehuurd zodat er voor iedereen tegelijk iets klaar zou zijn en hadden we leuke verlichting gehuurd. Deze bleken uiteindelijk ook wel nodig want het was zo gezellig dat de laatsten pas om 1 uur ’s nachts richting huis gingen. Iedereen vond het leuk om elkaar eens echt te spreken in plaats van in het voorbijgaan gedag te zeggen.

Op naar volgend jaar.

Top