Van Italiaanse avond naar BBQ feest

We hebben lang uitgekeken naar een gezellig samenzijn met alle bewoners van ons appartementencomplex. Het doel was om met een aangeklede BBQ elkaar beter te leren kennen en -gezien de relatief hoge leeftijd van veel bewoners- de kans op vereenzaming te beperken. Het was de tweede keer dat we dit deden en vorig jaar was het een groot succes.

Deze keer werden we 's ochtends geconfronteerd met een zeer ernstig voorval, waardoor we op het punt hebben gestaan de bijeenkomst af te blazen. De direct betrokkene vond dat we dat niet moesten doen en daarom hebben we het evenement in aangepaste vorm toch door laten gaan. Hier konden we als groep ook het voorval met elkaar bespreken en gedeeltelijk verwerken.  We hopen het volgend jaar opnieuw te kunnen doen

 

Top