Puzzelactie 2022

 

Op zaterdag 11 juni kregen alle kinderen die de juiste oplossing hadden gestuurd van de puzzelspeurtocht een prijsje uitgereikt. De oplossing was Goed Gedaan! En dat was ook zo. Door het lopen van deze speurtocht kwamen de kinderen (met hun ouders) op plekken in Nieuwland waar ze nog nooit waren geweest en dat is natuurlijk goed gedaan.

 De prijswinnaars konden uit divers cadeautjes kiezen en deze hadden allemaal met buitenspelen te maken. Er was keuze uit: vliegers, jeu de boules, waterpistool, rugzakjes, beachtennisset en de (voor de ouderen onder ons) bekende opblaaskrokodil (niet paars).

Vooral de waterpistolen vonden gretig aftrek en iedereen is naar huis gegaan met een glimlach op hun gezicht en een leuke prijs waar ze deze zomer veel mee kunnen spelen.

 De foto’s zijn geplaatst met toestemming van de ouders.

 

Top