SON

Elk jaar met koningsdag is Stichting Oranjefeest Nieuwland (SON) paraat om een dag te realiseren die voor ieder  wat te bieden heeft. Aangezien de koning en koningin dit jaar Amersfoort gingen bezoeken en al snel duidelijk was dat Nieuwland organisatoriesch niet bezocht zou worden. Dus hebben wij via een videowall de koninklijke verrichtingen binnen gehaald zodat iedereen het kon volgen.

Er was een Bungee trampoline als eye-catcher voor de kids en voor de hele kleintjes een springkussen van jumbo Den Blanken. Uiteraard was er genoeg te eten en te drinken en vermaakte de DJ ons met muziek en informatie. De jaarlijkse loterij was een groot succes en van Hooverboard tot Spakenburgs Hart (ter beschikking gesteld door Multi Kozijn uit Spakenburg) en van racebaak, klopboor tot knuffel werd gewonnen. 

Wij kijken terug op een geweldige dag met veel hoogtepunten. Wil je ook vrijwilliger ijn op Koningsdag 2020, meldt je dan aan op http://www.oranjefeestnieuwland.nl 

 

Top