Gerealiseerd in 2017

Buurtfeest Schorrekruid

Alle straten in Nieuwland kunnen een bijdrage krijgen voor het organiseren van een straatfeest. Maximaal 40 straten per jaar kunnen een bijdrage krijgen.

lees verder

Gouden Buur Award

Gouden Buur Peter Rook uit Amersfoort is een inspiratie voor de hele buurt. Vanmorgen werd de Gouden Buur in de provincie Utrecht uitgereikt aan Peter Rook uit Amersfoort.

lees verder

Vaardag Waterkwartier 2017

Leuk idee om een vaardag te houden in de wijk waterkwartier? Of in de winter een schaatswedstrijd rond waterkwartier.

lees verder


Gerealiseerd in 2016

Kerstborrel voor actieve wijkgenoten in Nieuwland

Op woensdag 21 december was het gezellig druk bij Houdwerk. In het voormalige pand van Bruna kwamen zo’n 20 wijkgenoten bij elkaar om het jaar samen af te sluiten en te toosten op het nieuwe jaar.

lees verder

Kerst 2016 Lichtjestocht Amersfoort Nieuwland

Tijdens de kerst 2016 vond de lichtjestocht plaatst in Nieuwland, het was prachtig. Muziek, dans en gezelligheid in de wijk. Bekijk ook de youtube filmpjes op de volgende pagina.

lees verder

Jaarlijkse Bouwdorp Nieuwland

Elk jaar wordt in de Amersfoortse wijk Nieuwland het “Bouwdorp” georganiseerd op de parkeerplaats tussen de Boogkerk en de Sporthal. Bij dit evenement wordt door ca. 200 kinderen (in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar) een hut gebouwd in een vooraf vastgesteld thema. Dit jaar is dat thema Circus. Ook dit evenement wordt elk jaar mede mogelijk gemaakt door WBT.

lees verder


Top